نامی نیک از نگاه رسانه ها

نارنجیبرندسازی جزو موضوعات مهمی است که تا به حال کمتر توسط شرکت های ایرانی مورد توجه قرار گرفته. اما این روزها شاهد افزایش نگاه ها به سوی آن هستیم. تا به حال چند مطلب در مورد برند سازی در نردبان خوانده اید.
حالا یک سایت به نام نامینیک برای این موضوع راه اندازی شده و یک کتابچه کوچک برند سازی هم به رایگان جهت دانلود کاربران قرار گرفته است.
اگر به این موضوع علاقمند هستید می توانید کتاب برندسازی اینترنتی را دانلود کنید. کتاب تنها از ۱۲ صفحه تشکیل شده اما در همین حجم کم، نکات مفید و جالبی به همراه دارد.


سیتناوب‎سایت نامینیک همزمان با انتشار کتاب برندسازی اینترنتی به عنوان نخستین سایت برندسازی اینترنتی فعالیتش را در فضای وب آغاز کرد.
به گزارش سیتنا (citna.ir)، اسم این سایت با آدرس https://naminik.com برگرفته از نامی+نیک است، به این معنا که یک برند برای پیشتازی در بازار باید نامی نیک باشد.
زمانی هنری فورد، موسس کارخانه اتوموبیل سازی فورد می گفت: تجارتی که فقط پول می سازد، تجارت فقیری است.
سافت گذرحمید توکلی و حوریه جعفری، نویسندگان کتاب برندسازی اینترنتی، با انتشار این کتاب در گام اول ذهنیت‎های اشتباه در مورد برند، برندسازی و برندسازی اینترنتی را از بین برده و سپس به تعریف روشن و شفاف برندسازی اینترنتی و کاربردهایش پرداخته اند.
در پاراگرافی از این کتاب آمده است: “ممکن است بگویید در کنار سایت‎های کپی کننده، سایت های خوبی هم در زمینه های مختلف تاسیس شده اند و سهم بسیار بزرگی از بازدید ایرانی ها را به خود اختصاص داده اند، کاملا درست می فرمایید، اما آیا تا به حال به بهترین برندهای اینترنتی کشورمان دقت کرده اید؟ توجه کرده اید که اکثر آنها تنها کاری که کرده اند بومی نمودن یک ایده ی جهانی بوده است؟ ”
ایران نت نیوزگفتنی است؛ برای دسترسی به نسخه‎ی PDF کتاب برندسازی اینترنتی می‎توانید به لینک زیر مراجعه کنید:
https://www.naminik.com/books/internet-branding.pdf
همچنین در لینک ذیل می‎توانید نقطه نظراتتان در مورد این کتاب را با نویسندگان درمیان گذارید:
https://naminik.com/1420/internet-branding-book


سردبیراولين وبسايت برندسازي اينترنتي فعاليت خودش را با هديه کردن يک کتاب الکترونيکي با همين موضوع آغاز کرده است، طراحي جلد و صفحه آرايي زيباي کتاب برندسازي اينترنتي با محتواي فوق العاده اش تناسب پيدا کرده است، در قسمتي از اين کتاب ۱۲ صفحه اي آمده است که:
“وضعيت اينترنت در سال ۱۳۸۵ با وضعيتش در سال ۱۳۹۱ قابل مقايسه نيست، ممکن است شما امروز در يک موضوع خاص بيش از ۱۰۰ سايت آموزشي، وبلاگ، انجمن گفتگو و … پيدا کنيد، اما اگر به سال ۸۵ برگرديد يک سايت هم در آن زمينه نيابيد!
به ظاهر اين يعني پيشرفت، اما واقعا پيشرفت يعني تکثير ايده هاي خوب؟ يعني کپي برداري از مرحله ايده تا محتوا و ظاهر و دامنه ي سايت؟ راه اندازي و مديريت ۱۰۰ سايت در يک زمينه چقدر انرژي ميخواهد؟ آيا اين ۱۰۰ سايت همگي دارند به آن زمينه تخصصي کمک ميکنند يا صرفا انرژي خود را هدر مي دهند؟ ”
حميد توکلي و حوريه جعفري در اين کتاب به موتور جستجوي ملي نيز اشاره کرده و اجراي پروژه اش را در مراحلي چون هدف گذاري، جايگاه يابي، نام گذاري و روابط عمومي داراي ضعف مي دانند.
در بخش ديگري از کتاب آمده است که: “ آيا تا به حال به بهترين برندهاي اينترنتي کشورمان دقت کرده ايد؟ توجه کرده ايد که اکثر آنها تنها کاري که کرده اند بومي نمودن يک ايده ي جهاني بوده است؟ در کشوري که بزرگترين برندهاي اينترنتي اش از چنين نقطه اي شروع کرده اند، پرداختن به علم برندسازي اينترنتي و حمايت از گسترش آن بسيار مهم و تاثير گذار خواهد بود.”
جهت دانلود کتاب برندسازي اينترنتي به لينک زير مراجعه کنيد:  https://naminik.com/1420/internet-branding-book


فرهنگ نیوزبرندسازی اینترنتی علم جدیدی است که کمتر به آن پرداخته شده است، ممکن است قبلا هم در موردش شنیده باشید اما چقدر معنای برندسازی اینترنتی را می دانید و با کاربردهایش آشنا هستید؟ این علم قرار است کدام خلاء را پر کند و به درد چه کسانی می خورد؟
سی آر ام رومبه گزارش فرهنگ نیوز، چنانچه مایلید به مرور برندسازی اینترنتی را یاد بگیرید، بهترین نقطه برای شروع این مسیر، مطالعه کتاب برندسازی اینترنتی است، این کتاب تصورات اشتباه از برند، برندسازی و برندسازی اینترنتی را از ذهن دور کرده و سپس به تعریف جامعی از برندسازی اینترنتی و کاربردهایش می پردازد.
دانلود کتاب برندسازی اینترنتی
حجم کتاب: فقط ۵۹۰ کیلوبایت – تعداد صفحه: ۱۲
نویسنده ها: حمید توکلی و حوریه جعفری

 

 


آی تی رساناز برند و برند سازی چه می‌دانید؟ از برند سازی اینترنتی چه؟ چقدر برایتان مهم است که با ساخت وب‌سایتی قوی از رقبا پیشی گرفته و در راس قرار بگیرید؟
کتاب برند سازی اینترنتی به قلم حمید توکلی و حوریه جعفری به صورت رایگان در اینترنت منتشر شده است، این کتاب شروعی است برای وب‌سایت نامی‌نیک؛ نام این وب‌سایت که برای آموزش برند سازی اینترنتی انتخاب شده است، از پیوند نامی و نیک به وجود آمده و بر ارزش نیک نامی برند تاکید می‌نماید.
پایگاه خبری فناوری اطلاعات ایرانمتن زیر بخشی از کتاب برند سازی اینترنتی است:
“از آنجایی‌که سایت الف در موضوعی خاص به موفقیت چشمگیر رسیده است، سایرین هم برای کسب موفقیت وارد همان جاده ای شده‌اند که سایت الف آن را ساخته است، هر کاری که سایت پیش‌رو کرده، انجام داده‌اند و گاها سعی کرده‌اند کیفیت کارشان از آن هم بهتر باشد اما همیشه دنباله رو مانده‌اند و احساس می‌کنند به شدت بد شانس هستند، الف که می آید، ب، پ، ت، ث، ج، چ، ح، خ، د، ذ،… و آن‌قدر از ایده اولیه کپی می شود که حروف الفبا کم می آورد.”
این کتاب جالب و منحصر به فرد را به صورت مستقیم از لینک زیر دریافت کنید
دانلود کتاب برند سازی اینترنتی


برسامکتاب برندسازی اینترنتی، به قلم حمید توکلی و حوریه جعفری به صورت رایگان در اینترنت منشر شده است، همزمان با انتشار این کتاب، وبسایت نامینیک نیز به عنوان اولین سایت در زمینه برندسازی اینترنتی فعالیتش را آغاز نموده است، در بخشی از این کتاب آمده است که:
” کم کم ایجاد یک سایت جدید برای یک کودک ۱۰ ساله هم مثل آب خوردن خواهد شد، سایت داشتن ساده است، اما آیا هر سایتی میتواند مسیر مبدل شدن به یک برند را پیش بگیرد؟”
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام، اگر می خواهید اطلاعاتتان را در زمینه برند، برندسازی و برندسازی اینترنتی افزایش دهید، حتما این کتاب را مطالعه فرمایید. https://naminik.com/1420/internet-branding-book


وب سوالسلامی ویژه خدمت تمامی کاربران وبسایت وب سوال. کام ، سال نو را بهتون تبریک میگم امیدوارم سال خوبی داشته باشید !
امروز با روشی جدید خدمت شمارسیدم، روش ما معرفی وب سایت های اینترنتی به صورت پادکست هست که امیدوارم از شیوه جدید ما خوشتون اومده باشه !
لطفا با نظرات سازنده خود ما را در بهتر سازی وب سوال یاری کنید .
اگر دوست دارید که در پادکست بعدی وب سایت شما معرفی شود از بخش ارتباط باما درخواست خود را اعلام نمایید!
آدرس وب سایت های معرفی شده در پادکست:
نامینیک وب سایتی در راه برند سازی
راد اسمس مرجع اسمس در ایران
یونیکده وب سایت تفریحی سرگرمی
پیکس ۲ فان مرجعی کامل عکس های روز دنیا


تارمسترنامینیک وبسایتی بود که همزمان با انتشار کتاب برندسازی اینترنتی در اسفند 91 معرفی شد، شاید به خاطر کیفیت این کتاب بود که سایت های زیادی از جمله نارنجی ، خبری در مورد شروع فعالیت نامینیک منتشر کردند، کتاب برندسازی اینترنتی به ساده ترین وجه ممکن مفاهیم برندسازی را از صفر توضیح داده و سپس به برندسازی اینترنتی می پردازد، با این وجود فقط دارای 12 صفحه است.
ویژگی خاص نامینیک این است که فقط روی برندسازی اینترنتی تمرکز داشته و اولین سایت تخصصی در این زمینه محسوب میشود، ویژگی دیگر این سایت سادگی و روان بودن مطالب آن است، طوری که هر کسی می تواند بدون داشتن دانش قبلی در زمینه برندسازی مطالبش را به طور کامل متوجه شود.
یک نویسشاید برایتان جالب باشد اگر بدانید تمام این سایت ها کارشان را در سال 91 شروع کرده اند، البته سایت های دیگری هم در زمینه برندسازی وجود دارد که بدلیل تجاری بودند از معرفی آنها خودداری کردیم.
در مجموع در میان سایت های فوق، دکتر برند و نامینیک سایت‌های تخصصی در زمینه آموزش برندسازی هستند و هیچ مطلبی جز برندسازی منتشر نمی کنند. وب برندینگ و نردبان هم سایت های جامعی هستند که به برندسازی به عنوان یکی از موضوعات خود می پردازند، به شما پیشنهاد میکنم که بر اساس سلیقه ای که دارید حداقل یکی از سایت های معرفی شده را دنبال نمایید.


راسخونبازاریابی یکی از ارکان اصلی فروش و ارائه خدمات می باشد. اغلب مدیران موفق برای فروش مناسب همیشه به دنبال روش هایی برای بازاریابی می باشند . امروزه بازاریابی علم مدیریت بازار می باشد در این حوزه منابع مختلف آموزشی وجود دارد ، امروز وبسایت هایی رو براتون معرفی خواهیم کرد که به آموزش بازاریابی می پردازد ، کاربران اینترنتی می توانند با استفاده از این منابع اینترنتی مطالب مفیدی در حوزه بازاریابی را بیاموزند.

زوم لینک

شرکت شما زمانی بیشتری بهره را از تاکتیک های بازاریابی و سئو خواهد برد که آن را همسوی با راهبردهای برندسازی اجرا نماید، اگر طالب موفقیت های بزرگ هستید، نگاهتان را باید بزرگ کنید و برند سازی یکی از روش هایی است که شما را در راه رسیدن به این مسیر یاری می نماید، نامینیک یکی از وبسایت هایی است که می تواند به شما در یادگیری برندسازی کمک نماید .

برای ورود به سایت کلیک کنید.

 

 

 

 


سئوموزاگر هنوز برند خود را تعریف نکرده اید حتی یک لحظه را صرف بازاریابی در بخش های دیگر نکنید.برندهای بزرگ مانند اپل یا آدیداس را همه میشناسند و مخاطبان خاص خود را دارند٬اما شرکت های کوچک تر نیز میتوانند در بخش های مشابه آغاز به فعالیت کنند به این شرط که بتوانند هویت برند خود را بهتر تعریف کنند.
برند آن تصویری است که پس از شنیدن نام شرکت در ذهن مخاطب تشکیل میشود و معمولا در ذهن هر فرد با دیگری متفاوت است.
برای اطلاعات بیشتر در مورد مباحث مرتبط با برندسازی میتوانید به نامینیک مراجعه کنید.


سیتناکارگاه آموزشی “30 نکته در انتخاب نام برند” با تدریس حمید توکلی، مدیر سایت نامینیک در موسسه آموزش عالی توسعه برگزار خواهد شد.
به گزارش سیتنا (citna.ir)، حمید توکلی در این کارگاه نکاتی را که از کتاب های مختلف برندسازی و تجربیاتش در اجرای پروژه های نام گذاری برند استخراج نموده است را به زبانی ساده و با ذکر مثال های متعدد تدریس خواهد کرد.
مخاطبان کارگاه مشتمل بر مدیران برند، مدیران بازاریابی و روابط عمومی شرکت ها، مشاوران بازاریابی و برندسازی و سایر علاقمندانی که می خواهند نامی برای برند جدید خود اعم از محصول، خدمت، شرکت، وبسایت، کتاب، فروشگاه و … برگزینند، می باشند.
کارگاه “30 نکته در انتخاب نام برند”، در روز جمعه، 10 آبانماه 92 در ساختمان پژوهش واقع در میدان ولی عصر تهران برگزار خواهد شد، هزینه این کارگاه 90 هزار تومان است.
لازم به ذکر است کسانی که تا پایان روز ۱۱ مهر اقدام به ثبت نام نمایند، کتاب “زاگ؛ چگونه یک نام تجاری متمایز بسازیم؟” را به عنوان هدیه در روز برگزاری کارگاه دریافت خواهد کرد.
شرکت کنندگان می توانند 10 روز بعد از برگزاری کارگاه، گواهینامه حضور در کارگاه را از موسسه آموزشی عالی توسعه دریافت نموده و تا یک ماه برای انتخاب نام برندهای مورد نظرشان به صورت ایمیلی با حمید توکلی مکاتبه نمایند.
برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت نامینیک مراجعه بفرمایید.


آی تی رسانچگونه نامی نیک برای برند یا محصول خود انتخاب کنیم؟! گاهی با نام‌هایی مواجه می‌شوید که به دل شما می‌نشینند و دوست دارید مشابه آن را برای شرکت، سایت یا محصولتان و… استفاده نمایید.
در مورد انتخاب نام تعمق می‌کنید، با دوستان مشورت نموده یا در گوگل جستجو می‌کنید و کتاب می‌خوانید تا بتوانید بهترین نام ممکن را بیابید یا بسازید.
انتخاب نام برند یکی از مباحث مهم برندسازی است. مبحثی که از ظواهر نام شروع شده و تا عمق و معنای نام نیز پیش می‌رود.  قرار است چند هفته دیگر، یعنی در روز 10 آبان، کارگاه آموزشی انتخاب نام برند در تهران برگزار شود.

جوان ایرانیدر این کارگاه 30 نکته در مورد انتخاب نام برند بیان خواهد شد، نکاتی که به شما کمک می‌کند به راحتی نام‌های مختلف را مورد ارزیابی قرار داده و بهترینشان را برای برند خود انتخاب کنید.
مدیران برند، مدیران بازاریابی و روابط عمومی و هر شخصی که به دنبال یافتن یک نام خوب برای شرکت، سایت، محصول، کتاب و… است، می‌تواند در کارگاه شرکت نماید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت نامینیک مراجعه فرمایید.


گزاره ها - علی نعمتی شهابسه پیشنهاد جذاب برای یادگیری بیش‌تر در روزهای پاییزی – برندینگ یکی از اصول پایه‌ای موفقیت کسب و کارها و البته افراد حرفه‌ای است. برند، تصویری ذهنی و تجربه‌ای است که مشتری شما در مواجهه با محصولات و خدمات شما به‌دست می‌آورد. برند، تنها منحصر به لوگوی شما نیست و عناصر بسیار زیادی دارد. برندسازی هم خود شاخه‌ای علمی است که زیرمجموعه‌ی مباحث بازاریابی قرار می‌گیرد. یکی از مهم‌ترین مباحث مربوط به برندسازی هم انتخاب نام برند شما است که در موفقیت شما بسیار اثرگذار خواهد بود. اخیرا متوجه شدم که آقای حمید توکلی نویسنده‌ی وبلاگ “نامی‌نیک” قصد دارند کارگاهی ر روز ۱۰ آبان را با عنوان “۳۰ نکته در انتخاب نام برند” برگزار کنند که پیشنهاد می‌کنم در صورت علاقه، در آن شرکت کنید.


یک ادمینهمه ما می‌دانیم که در راه‌اندازی یک کسب‌وکار موفق٬ عوامل زیادی می‌توانند در موفقیت و یا شکست یک محصول٬ یک سازمان و حتی یک سایت دخیل باشند. برند یا نام کسب‌وکار از مهمترین مواردی‌ است که می‌توان نام برد. البته کسب‌وکارهایی هم بودند که حتی برند خیلی خوبی نداشتند اما به خاطر خدمات خوبشان به برند تبدیل شده‌اند٬ اما زمانی که می‌شود با کمی جست‌وجو و حتی شرکت در کلاس‌های آموزش مرتبط با این موضوع جلوی ضررهای احتمالی به خاطر عدم انتخاب صحیح برند خود را گرفت چرا باز هم خطا کنیم؟
اهمیت انتخاب برند و نام برای کسب‌وکار خود آنقدری بالاست که حتی در برخی از کشورهای خارجی٬ مشاورانی به صورت تخصصی به شرکت‌ها مشاوره می‌دهند تا بهترین برند را برای شرکت خود برگزینند. یکی از دوستان خوب ما در نامی‌نیک٬ در حال برگزاری کارگاهی در تاریخ ۱۰ آبان‌ماه در تهران با مضمون “۳۰ نکته در انتخاب نام برند” می‌باشند که با توجه به سابقه خوب مدرس این کارگاه -آقای حمید توکلی- توصیه می‌کنم که در آن شرکت کنید. می‌توانید از طریق لینک کارگاه ۳۰ نکته در انتخاب برند اطلاعات بیشتری کسب کنید و در این دوره ثبت‌نام کنید.
توجه کنید که این نوشته یک رپورتاژ نیست٬ یک ادمین از کارگاه‌ها و همایش‌های با کیفیت که تا حدودی با یک ادمین مرتبط باشند حمایت می‌کند. اگر کارگاه یا سرویس مشابهی دارید با ما تماس بگیرید.


worlditوقتی می خواهیم ایده مان را معرفی کنیم، اولین چیزی که ذهنمان را مشغول می کند انتخاب نام برای آن ایده است، آن ایده می تواند محصول جدید، خدمت جدید، شرکت جدید، کتاب جدید، اختراع جدید و یا هر چیز دیگری باشد.
یک نام چشمگیر هیچ کمکی به یک ایده ی معمولی نمی کند، اما می تواند تاثیری شگرف بر موفقیت و مقبولیت یک ایده ی فوق العاده داشته باشد.هنر نامسازی یکی از مباحث مهم علم برندسازی است و ما در نهایت می خواهیم نام را به برند تبدیل کنیم.
آموزندهاهمیت انتخاب برند و نام برای کسب‌وکار خود آنقدری بالاست که حتی در برخی از کشورهای خارجی٬ مشاورانی به صورت تخصصی به شرکت‌ها مشاوره می‌دهند تا بهترین برند را برای شرکت خود برگزینند. یکی از دوستان خوب ما در نامی‌نیک٬ در حال برگزاری کارگاهی در تاریخ ۱۰ آبان‌ماه در تهران با مضمون “۳۰ نکته در انتخاب نام برند” می‌باشند که با توجه به سابقه خوب مدرس این کارگاه -آقای حمید توکلی- توصیه می‌کنم که در آن شرکت کنید.


 

نظرات بسته اند